مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران مسیر توسعه انرژی های تجدیدپذیر و برقی سازی ناوگان شهری را برای کاهش آلودگی هوا انتخاب کرده است و آن را با جدیت دنبال میکند.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران مسیر توسعه انرژی های تجدیدپذیر و برقی سازی ناوگان شهری را برای کاهش آلودگی هوا انتخاب کرده است و آن را با جدیت دنبال میکند.
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، محمدصابر باغخانی پور در رویداد «هوای پاک، از ایده تا عمل» که صبح امروز با حضور داود گودرزی - معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، فاطمه کریمی - مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، علی شمسیپور - رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، مهدی پیرهادی - رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر و جمعی از مدیران ارشد شهرداری تهران و نخبگان شهری در برج میلاد برگزار شد، گفت: سه مجموعه شهرداری تهران در یک حرکت بینظیر همکاری و این رویداد را طراحی کردند. هدف از اجرای آن دستیابی به راهکارهای ارتقای کیفیت هوا با استفاده از نظرات نخبگان شهری و خبرگان و ارتقای توانمندسازی و جلب مشارکت مردمی جهت کاهش آلودگی هواست.
او در ادامه اظهارکرد: در آخرین سیاهه انتشار که سال ۹۶ منتشر شد بهطور کلی سهم منابع ثابت ۱۷درصد و منابع متحرک ۸۳ درصد از آلایندههای گازی و سهم آلایندههای ذرات معلق از منابع متحرک ۶۰ درصد و از منابع متحرک ۴۰ درصد است.
باغخانیپور ادامه داد: در این زمینه سهم خودروهای سواری است که در مجموع ۵۶ درصد و خودروهای فرسوده و کاربراتوری ۲۱.۳ درصد در آلودگی هوا سهم دارند. این آمار نشان میدهد معضل اصلی ما منابع متحرک هستند، چه ناوگان شخصی و چه ناوگانعمومی و اگر طرح و پیشنهاد تاثیرگذاری در این زمینه ارائه شود، بهطور قطع سهم بزرگی از آلودگی شهری را خواهد کاست.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به گزارش عملکردی با موضوعات ارزیابی اثرات محیط زیستی پروژههای عمرانی ، افتتاح خانههای محیط زیست، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و منابع آلاینده از این اداره کل ارایه کرد و گفت: در کل کشور میانگین تولید انرژی خورشیدی نزدیک به ۶ دهم درصد است. شهرداری تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ حدودا یک درصد از برق مورد نیاز خود را از انرژی خورشیدی تامین خواهد کرد.
او با بیان اینکه برنامهریزی شده که این عدد در سال آینده به ۱۰ درصد برسد، افزود: شهرداری تهران ۶۰۰ آبگرمکن خورشیدی ، قریب به ۹۰۰ ایستگاه اتوبوس با پنل خورشیدی و حدودا ۳۰۰۰ پایه روشنایی سولار و چراغ راهنمایی سولار در سطح پایتخت دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران باغخانیپور در پایان با اشاره به تاکید شهردار تهران و افتتاح و راه اندازی ۱۰۰۰ خانه محیط زیست تا پایان سال جاری در شهر تهران اظهار کرد: طی روزهای آتی ۸۰۰ خانه محیط زیست افتتاح خواهد شد و در هفته منابع طبیعی فعالیت ۱۰۰۰ خانه محقق خواهد شد.
انتهای پیام