پژوهشگران شرکت "مایکروسافت" یک رومیزی هوشمند ابداع کردهاند که میتواند غذاهای روی میز را شناسایی کند و مواد تشکیل دهنده آنها را تشخیص دهد.
پژوهشگران شرکت "مایکروسافت" یک رومیزی هوشمند ابداع کردهاند که میتواند غذاهای روی میز را شناسایی کند و مواد تشکیل دهنده آنها را تشخیص دهد.
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA) و به نقل از انگجت، داشتن یک اپلیکیشن که بتواند غذا و دستورالعمل آن را ردیابی کند و بگوید که چه غذایی روی میز است، بسیار سودمند به نظر میرسد. پژوهشگران شرکت "مایکروسافت"(Microsoft) با همکاری گروههای پژوهشی چند دانشگاه، پارچه هوشمندی ابداع کردهاند که میتواند غذا و نوشیدنی روی میز را شناسایی کند.
این پارچه موسوم به "Capacitivo" از ترکیب یک الکترود خازنی تشکیل شده و مبتنی بر یادگیری ماشینی است تا بتواند هم شکل مواد غذایی و هم مواد تشکیل دهنده آنها را مورد بررسی قرار دهد. این پارچه، با برخی از ظروف مانند لیوان و کاسه هم کار میکند.
پژوهشگران، این فناوری را به صورت یک رومیزی ارائه دادند تا در زمینه آشپزی کارآیی داشته باشد.
اپلیکیشنی که با این پارچه همراه است، براساس غذاهایی که روی میز قرار دارند، غذایی را به کاربر پیشنهاد میدهد. یک اپلیکیشن رژیم غذایی نیز به کاربر اطلاع میدهد که چه نوشیدنی را انتخاب کند.
به گفته دانشمندان، Capacitivo میتواند یک ابزار یادآوری نیز باشد و برای مثال، پیش از خروج کاربر به او اطلاع دهد که ایربادهای خود را روی میز جا گذاشته است.
پروژه ابتدایی این پارچه هوشمند، با محدودیتهایی همراه است زیرا پارچه نمیتواند اشیای فلزی را تشخیص دهد و عملکرد خوبی در شناسایی کتاب یا اجسام مدور ندارد. همچنین نمیتواند کارتهای اعتباری را تشخیص دهد.
اگرچه این فناوری به مرور زمان بهتر میشود اما نباید در آینده نزدیک منتظر آن بود. پژوهشگران امیدوارند که عملکرد این پارچه هوشمند به مرور زمان بهتر شود و به داشتن یک خانه هوشمند کمک کند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام