کد مطلب:5784
تاریخ انتشار:28 دی 1398 ساعت 13:29
چاپ چاپ

اعتراض هزاران کشاورز آلمانی در برلین

کاروانی از وسایل نقلیه کشاورزی در اعتراض به مقررات جدید زیست‌محیطی برای ساعت‌ها چند جاده به سمت برلین، پایتخت آلمان را مسدود کرد.

کاروانی از وسایل نقلیه کشاورزی در اعتراض به مقررات جدید زیست‌محیطی برای ساعت‌ها چند جاده به سمت برلین، پایتخت آلمان را مسدود کرد. کشاورزان معترض آلمانی معتقدند برخی مقررات جدید زیست‌محیطی کسب‌و‌کارشان را کساد می‌کند.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، صدها تراکتور امروز جمعه ۲۷ دی ماه (۱۷ ژانویه) جاده‌های نقاطی از آلمان را به تسخیر خود درآوردند تا به مسئولان بگویند که از مقررات زیست‌محیطی ناراضی هستند.

به گزارش دویچه وله انگلیسی، در جریان این اقدام کشاورزان، مقامات به همگان هشدار دادند که در مسیر این کاروان به مقصد برلین مراقب باشند؛ چه بسا که در برخی ایالت‌ها مانند بایرن و بادن ورتمبرگ در جنوب، هسه در بخش مرکزی آلمان، نیدر زاکسن در شمال و البته در برمن و برلین مشکلات و اختلال‌هایی رخ دهد.

مایکل مولر، شهردار برلین، با اشاره به اینکه کشاورزان دیدگاه خود را مطرح می‌کنند، از آنها خواست در قبال تحولات، "شکیبایی و تحمل" بیشتری از خود نشان دهند.

او در همین حال قبول کرد که در قبال انتقاد کشاورزان "برلین مسئولیت خود را می‌پذیرد".

اعتراضات هفته سبز

راهپیمایی‌ها به سمت برلین در حالی برگزار می‌شود که پایتخت آلمان میزبان هفته بین‌المللی سبز است؛ هفته‌ای که طی آن نمایشگاه‌های مختلف مواد غذایی و محصولات کشاورزی از روز جمعه آغاز شده است.

سابقه برپایی این جشنواره سالیانه، تقریباً به ۱۰۰ سال قبل می‌رسد. در سال‌های اخیر این جشنواره اعتراض‌های گوناگونی به خود دیده است. علت اعتراض‌ها این است که مردم محلی و شهروندان نسبت به آینده صنعت کشاورزی و سیاست‌های زیست‌محیطی نگران هستند.

 کشاورزان و فعالان این حوزه همچنین از سیاست‌های دولتی در مورد نصب برچسب‌های جدید سلامت محصولات دامی ‌و کشاورزی و محدودیت‌های استفاده از سموم دفع آفات انتقاد می‌کنند.

این دومین بار طی ماه‌های اخیر است که تراکتورها به مناطق شهری آلمان سرازیر می‌شوند. کشاورزان نسبت به سیاست‌های محدودکننده در استفاده از نیترات در مزارع کشاورزی اعتراض دارند.

برخی تحقیقات علوم پزشکی نشان میدهد استفاده بی رویه و غیرمجاز از آفت‌کش‌ها و نیترات، علاوه بر اینکه میکروارگانیسم‌های خاک را از بین میبرند، مقداری از آن‌ها روی محصولات غذایی باقی می‌ماند که برای سلامت انسان خطرناک هستند.

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/5784