کد مطلب:2988
تاریخ انتشار:5 اردیبهشت 1397 ساعت 12:37
چاپ چاپ

۱۱۴ واحد صنعتی و خدماتی استان تهران به سیستم پایش لحظه‌ای تجهیز شده‌اند

در مجموع در استان تهران ۱۱۷ سیستم پایش لحظه ای داریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: تاکنون ۱۱۴ واحد صنعتی و خدماتی در استان تهران به سیستم پایش لحظه‌ای تجهیز شده‌اند که از این تعداد سه واحد دارای سیستم پایش لحظه ای پساب و هوا است و در مجموع در استان تهران ۱۱۷ سیستم پایش لحظه ای داریم.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، به نقل از سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران(سامات)، کیومرث کلانتری پیش از ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح سیستم پایش لحظه‌ای پساب بیمارستان ۱۲۵ تخت خوابی تامین اجتماعی شهرستان شهریار و کارخانه کاله و سیستم تصفیه فاضلاب یک واحد دامداری ۵۰۰۰ راسی با بیان اینکه در گرامیداشت هفته زمین پاک پروژه‌های متعددی در سطح استان تهران افتتاح و به بهره‌برداری رسید، گفت: با افتتاح سیستم پایش لحظه‌ای پساب بیمارستان ۱۲۵ تخت خوابی تامین اجتماعی شهرستان شهریار از این پس معاونت نظارت و پایش محیط زیست استان تهران بصورت لحظه ای و آنلاین پارامترهای دما،TSS،COD و PH و وضعیت راندمان تصفیه خانه بیمارستان را رصد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه حجم فاضلاب این بیمارستان در شبانه روز ۱۷۵ مترمکعب و این بیمارستان نخستین بیمارستان استان تهران است که سیستم آنلاین آن  نسبت به بقیه بیمارستانها کاملترین پارامترها را دارد،اظهارکرد: در مجموع چهاربیمارستان در سطح استان تهران مجهز به سیستم آنلاین پساب هستند. این اقدام در جهت حذف آلاینده و هم در جهت بازچرخانی آب و استفاده مجدد از آن با توجه به شرایط کم آبی در تهران بسیار حائز اهمیت است.

کلانتری با اشاره به اینکه سیستم تصفیه فاضلاب دامداری ۵۰۰۰ راسی تلیسه نمونه که امروز شاهد افتتاح و بهره برداری از آن بوده ایم با حجم فاضلاب تصفیه شده حدود ۳۰۰  مترمکعب در شبانه روز آغاز به کار کرده و پساب تصفیه شده آن در  بخش کشاورزی خود واحد و مناطق اطراف آن  مورد استفاده قرار می گیرد، تصریح کرد: این دامداری اولین دامداری در شهرستان شهریار است که به سیستم تصفیه فاضلاب مجهز شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه گفت: سیستم پایش لحظه‌ای شرکت لبنی کاله که امکان اندازه گیری و رصد شش پارامتر آلاینده را توسط محیط زیست دارد امروز به بهره برداری رسید.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شناسایی ۴۰۷ واحد صنعتی آلاینده در پایان سال ۹۶ ،اظهارکرد: این واحدها در فهرست صنایع آلاینده استان قرار گرفته‌اند و بر اساس قانون موظف هستند در ابتدای سال ۹۷، یک درصد از فروش خود را به عنوان عوارض آلایندگی به شهرداری‌ها ، دهیاری‌ها و بخشداری‌های مربوطه پرداخت کنند.

کلانتری با بیان اینکه قرارگیری این واحدها در فهرست صنایع آلاینده استان به معنای بی‌توجهی این واحدها به قوانین و ضوابط زیست محیطی است،گفت: بر اساس قانون همه واحدهای صنعتی و خدماتی موظف به رعایت ضوابط زیست محیطی و قوانین محیط زیست نیازمند استمرار و تداوم هستند.

وی افزود: باتوجه به تدابیری که در محیط زیست استان شکل گرفته و پایش‌های منظم صورت گرفته است خوشبختانه شاهد روند کاهشی تعداد واحدهای آلاینده بوده ایم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران  در پایان  به  بررسی و تعیین تکلیف ۲۱ گزارش ارزیابی توسط سازمان حفاظت محیط زیست در سال گذشته اشاره داشت و گفت: در مجموع در استان تهران ۱۶۳ گزارش ارزیابی و برنامه مدیریت زیست محیطی دریافت کرده‌ایم که عدد قابل توجهی است و نشان از توجه بخش‌های مختلف پروژه‌های عمرانی و توسعه استان به قوانین زیست محیطی دارد.

نورالله طاهری - فرماندار شهرستان شهریار- در این مراسم با اشاره به اینکه در شهرستان شهریار حدود ۹۵۰ واحد صنعتی وجود دارد،گفت: از این تعداد واحد صنعتی ۵۰ درصد آن فعال، حدود ۲۵ درصد نیمه فعال و مابقی غیر فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه در ۹۰ درصد واحدهای  فعال، قوانین و ضوابط زیست محیطی رعایت می شود، اظهارکرد: در برخی از واحدها مشکلات زیست محیطی و آلودگی وجود دارد که انتظار داریم تمامی صنعتگران رعایت کامل ضوابط و قوانین زیست محیطی را مد نظر قرار دهند.

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/2988