کد مطلب:21477
تاریخ انتشار:7 تیر 1401 ساعت 13:54
چاپ چاپ

رونمایی از یک طرح بلندپروازانه برای هتل پرنده!

یک مهندس "یمنی" از طرحی برای هتل هوابرد رونمایی کرده است که قابلیت میزبانی از هزاران نفر را دارد.

یک مهندس "یمنی" از طرحی برای هتل هوابرد رونمایی کرده است که قابلیت میزبانی از هزاران نفر را دارد.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA) و به نقل از نشنال، یک مهندس یمنی به نام «هاشم الغیلی» از طرحی برای آینده سفر رونمایی کرده است.

«الغیلی» با انتشار ویدئویی در یوتیوب از طرح ساخت یک هتل عظیم متکی به انرژی هسته‌ای رونمایی کرده است که می‌تواند پذیرای ۵,۰۰۰ مسافر باشد. این هتل که «اسکای کروز» نام دارد و به صورت یک هواپیمای عظیم و پیشرو طراحی شده است، ۲۰ موتور الکتریکی و یک راکتور کوچک را دربرمی‌گیرد که از همجوشی هسته‌ای کاملا کنترل‌شده استفاده می‌کند تا انرژی نامحدودی را برای این هتل فراهم کند.

از این رو، این هتل هیچگاه با کمبود نیرو مواجه نخواهد شد و می‌تواند چندین سال بی‌آنکه حتی کوچکترین برخوردی با زمین داشته باشد در آسمان باقی بماند. تدارکات و مسافران از طریق جت‌ به هتل منتقل خواهند شد و تمام تعمیرات و ارزیابی‌های مورد نیاز نیز در آسمان انجام خواهد شد.

این هتل که در جایی بالاتر از ابرها به پرواز درمی‌آید، یک سالن بزرگ برای تماشای منظره خارج از هتل را در برخواهد گرفت. این سالن نمای ۳۶۰ درجه‌ای از آسمان را در اختیار مسافران قرار می‌دهد. یک آسانسور این سالن را به بخش اصلی تفریحی شامل رستوران، زمین بازی کودکان، پاساژ، مراکز ورزشی، استخرهای شنا، سالن تئاتر و سینما متصل می‌کند.

بخشی از این هتل نیز به برگزاری رویدادهایی همچون جلسات کاری و همچنین برگزاری جشن ازدواج اختصاص دارد.

«اسکای کروز» همچنین مزاحمت ناشی از چاله‌های هوایی را با استفاده از هوش مصنوعی و پیش‌بینی چاله هوایی رفع می‌کند.

 همچنین تشکیلات پیشرفته درمانی به منظور حفظ امنیت و سلامت مسافران در این هتل وجود خواهد داشت.

این ایده در ابتدا توسط «تونی هولمسون»  شکل گرفت و سپس «الغدیری» آن را مورد بررسی قرار داد و طرح‌ریزی کرد. البته این طرح از نظر شماری از مخاطبان واقع‌بینانه نیست همانطور که یک کاربر یوتیوب نوشته است: «اگر قوانین آیرودینامیک و فیزیک وجود نداشتند، در آن صورت این وسیله می‌توانست در آسمان به پرواز دربیاید.»

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/21477