کد مطلب:19927
تاریخ انتشار:16 اسفند 1400 ساعت 11:29
چاپ چاپ

رکورد استفاده از انرژی خورشیدی و بادی در ایالات متحده شکسته شد

پس از گزارش وحشتناک سازمان ملل که هشدار داد بشر برای تضمین آینده قابل زندگی فورا برای مهار تغییرات آب‌وهوایی اقدام کند، ایالات متحده حقایق جدید از انرژی پایدار را ارائه کرد.

بر اساس یک گزارش جدید سال گذشته انرژی خورشیدی و بادی با سریع‌ترین نرخ در تاریخ ایالات متحده رشد کرد و اکنون این کشور رکورد ۱۳ درصد تولید برق از این طریق را به خود اختصاص داده‌ است.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA) به گزارش بلومبرگ، پس از گزارش وحشتناک سازمان ملل که هشدار داد بشر برای تضمین آینده قابل زندگی فورا برای مهار تغییرات آب‌وهوایی اقدام کند، ایالات متحده حقایق جدید از انرژی پایدار را ارائه کرد.

تولید انرژی تجدیدپذیر در ایالات متحده که از سدهای برق آبی، توربین‌های بادی و نیروی خورشیدی به دست می‌آید، سال گذشته بیش از چهار درصد رشد کرد و همراه با انرژی هسته‌ای توانست ۴۰ درصد از تقاضای ایالات متحده برای منابع انرژی بدون کربن را برآورده کند.

اگرچه گاز طبیعی همچنان بزرگ‌ترین منبع تولید برق ایالات متحده است(۳۸ درصد) و برق از نیروگاه‌های زغال‌سنگ در سال ۲۰۲۱ اندکی افزایش یافته است(به ۲۲ درصد)، آینده انرژی‌های تجدیدپذیر با رکورد ۳۷.۳ گیگاوات برق بادی و خورشیدی بسیار روشن به نظر می‌رسد.

با توجه به اینکه یک گیگاوات برای تامین انرژی بیش از ۷۵۰ هزار خانه کافی است، این رکورد جدید این امید را ایجاد می‌کند که آمریکایی‌ها به‌ طور فزاینده‌ای از انرژی پایدار استفاده خواهند کرد که به آب‌وهوا نیز آسیبی نمی‌رساند.

استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در سال‌های بعد به‌ طور قابل‌ توجهی افزایش می‌یابد زیرا سرمایه‌گذاری‌های فدرال و خصوصی در انرژی‌های پاک با ۱۰۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری ایالات‌متحده در سال گذشته افزایش یافته است همچنین در مجموع ۷۵۵ میلیارد دلار در سطح جهان برای کمک به انتقال به انرژی بدون کربن سرمایه‌گذاری شده است.

لیزا جاکوبسون، رئیس شورای تجاری برای انرژی پایدار، اظهار کرد: اگرچه برای ادامه این روند صعودی در استفاده از منابع انرژی بدون کربن و کمک به جهان برای رسیدن به هدف خود در حفظ افزایش دما تا بیش از ۱.۵ درجه سانتی‌گراد بالاتر از سطوح قبل از صنعتی‌ شدن به سرمایه‌گذاری بیشتری نیاز است اما هزینه‌های عدم تحقق این هدف نیز وجود دارد.

وی هشدار داد: ما در حال حاضر اثرات تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرده‌ایم که بسیار پرهزینه هم هست. بنابراین سرمایه‌گذاری‌ها باید ادامه یابد تا سیاره ما را از اثرات مخرب گرمایش جهانی نجات دهد.


انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/19927