گونههای جانوری حیات وحش همواره در معرض خطرات متعدد از جمله حوادث جادهای، تلهگذاری، بیماریها و آسیبهای ناشی از فعالیتهای توسعهای هستند.
مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر استفاده از ظرفیت و توانمندی ارتش برای امداد و نجات حیات وحش گفت: گونههای جانوری حیات وحش همواره در معرض خطرات متعدد از جمله حوادث جادهای، تلهگذاری، بیماریها و آسیبهای ناشی از فعالیتهای توسعهای هستند.
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، شهاب الدین منتظمی در دیدار با فرمانده پادگان قوچک ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: موضوع ساماندهی امداد و نجات حیات وحش به عنوان یکی از برنامههای مهم سازمان در دستورکار دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش طی سال گذشته بوده است.
وی تصریح کرد: در راستای همکاری و تفاهم متقابل با حوزه تخصصی دامپزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران امیدواریم که بتوانیم از ظرفیتهای این مرکز برای امداد و نجات حیات وحش آسیب دیده استفاده کنیم.
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان در ادامه اظهارکرد: یکی از اهداف مهم این نشست، جلب مشارکت توانمندی این بخش تخصصی نظامی در کنار بخش دولتی متولی در امر حفاظت از حیات وحش است تا از تمامی ظرفیتها در زمینه امدادگری و حفاظت از حیات وحش استفاده شود.
در ادامه این نشست سرهنگ هادی فتحی - فرمانده پادگان قوچک ارتش - گفت: ظرفیت و توانمندیهای این مجموعه برای کمک در حفاظت از زیستگاه مسبوق به سابقه است و در آتشسوزی منطقه حفاظت شده خاییز در استان کهگیلویه و بویراحمد اقدامات مثبتی برای کمک به گونههای گرفتار در آتش و یا آسیب دیده صورت گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در راستای اجرایی شدن این تصمیمات مقرر شد نشستهای کارشناسی در این زمینه برگزار شود.
انتهای پیام