رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور پیشگیری از حریق را از مهمترین اقدامات حفاظتی برشمرد.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور پیشگیری از حریق را از مهمترین اقدامات حفاظتی برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال جدید باید تلاش کنیم که با اقدامات پیشگیرانه، کمترین میزان حریق در عرصههای منابعطبیعی رخ دهد و انتظار داریم سازمان حفاظت محیطزیست در مناطق چهارگانه و مجریان طرحهای منابعطبیعی در محدوده اراضی تحت اختیار، اقدامات پیشگیرانه و احتیاطی را پیشبینی و اجرا کنند.
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، دکتر مسعود منصور در نشست ویدئوکنفرانسی مدیران ستادی و استانی بر استفاده از تمامی ظرفیتهای سازمان برای حفاظت از عرصههای منابعطبیعی کشور تأکید کرد و گفت: با اجرای طرح ۹ در ۹۹ اتفاقات و عملکردهای جهشی خوبی را در سال ۱۳۹۹ شاهد بودیم. به عنوان مثال مجموع ذخیرهگاههای شناسایی شده از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۸ حدود ۴۳۰ هزار هکتار بود اما تنها در سال ۱۳۹۹ بیش از ۴۸۰ هزار هکتار ذخیرهگاه شناسایی شد.
رئیس سازمان جنگلها با بیان اینکه در سال جدید با تمام قوا از عرصههای منابع طبیعی کشور محافظت میکنیم، اظهارکرد: به منظور افزایش توان حفاظتی، بهزودی ارسال تجهیزات پیشگیری از حریق و دفاع شخصی جنگلبانان به استانها آغاز میشود و امیدواریم در سال جدید پوشش رادیویی دیجیتالی عرصههای منابعطبیعی کشور به ۸۵ درصد افزایش یابد و شبکه بیسیم را توسعه دهیم.
وی ضمن تشکر از توجه دولت و مجلس به اعتبارات منابعطبیعی و آبخیزداری در سال ۱۴۰۰ گفت: شاهد افزایش خوبی در اعتبارات بخشهای مختلف منابعطبیعی و آبخیزداری هستیم. به عنوان مثال در بخش حفاظت و حریق میزان اعتبارات بیش از ۲ برابر سال گذشته در نظر گرفته شده است و انتظار میرود با نظارت و هزینهکرد بهینه، اقدامات و اتفاقات خوبی در سال ۱۴۰۰ رقم بخورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، وی هماهنگی، نظارت، کنترل، پاکدستی و پاسخگویی را از محورهای اساسی فعالیت مدیران منابعطبیعی بر شمرد و اظهارکرد: احترام به ارباب رجوع باید مورد توجه مدیران باشد و همیشه در دسترس مردم باشند و حرف آنان را بشنوند.
انتهای پیام