کد مطلب:14432
تاریخ انتشار:27 آذر 1399 ساعت 13:13
چاپ چاپ

کانگوروها با نگاهشان با انسان حرف می زنند!

یک مطالعه جدید می گوید کانگوروها درست مثل سگ ها می توانند با نگاه منحصر به فرد خود با انسان ها صحبت کنند.

یک مطالعه جدید می گوید کانگوروها درست مثل سگ ها می توانند با نگاه منحصر به فرد خود با انسان ها صحبت کنند.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA) و به نقل از آی ای، محققان در مطالعه ای که برای اولین بار در نوع خود انجام شده و در مجله Biology Letters منتشر شده است، نوشته اند: حیوانات کاملاً غیر اهلی مانند کانگوروها می توانند با انسان ها ارتباط برقرار کنند و این تصور را که تنها حیوانات اهلی مانند سگ، بز یا اسب قادر به انجام این کار هستند، کنار زده اند.

تحقیقات جدید روی کانگوروها در سه مکان در سراسر استرالیا انجام شد. بر اساس اعلام سایت رسمی دانشگاه "روهمپتون"(Roehampton) که در این مطالعه با دانشگاه "سیدنی" همکاری کرده است، این مطالعه نشان داد که کانگوروها وقتی که می خواهند به غذایی که در یک جعبه بسته قرار دارد، دسترسی پیدا کنند، چگونه به انسان نگاه می کنند.

کانگوروها به جای اینکه بخواهند خودشان جعبه را باز کنند، سعی کردند با خیره شدن و نگاه به انسان ها، به نوعی از انسان ها بخواهند این کار را برایشان انجام دهد؛ رفتاری که معمولاً از حیوانات اهلی انتظار می رود.

در 11 کانگوروی بررسی شده، 10 تای آنها به طور فعال به کسی نگاه می کردند که غذا را در جعبه قرار داده بود و این فرض را داشتند که خود او قرار است جعبه را باز کند. در 9 کانگورو از این 11 کانگورو نیز تغییرات چشمگیر و معناداری در نوع نگاه به جعبه و شخص حاضر دیده شد که نشان دهنده تفاوت نوع ارتباط با نگاه متفاوت به جعبه و انسان است.

"آلن مک الیگوت" از دانشگاه "روهمپتون" و نویسنده اصلی این مطالعه قبلا نیز یک تحقیق انجام داده بود که رفتار بزها را با انسان مرتبط می کرد.

کانگوروها دقیقاً مانند بزها و سگ ها حیواناتی اجتماعی هستند و آخرین تحقیقات "مک الیگوت" نشان می دهد که آنها نیز می توانند رفتارهای اجتماعی را برای تنظیم نحوه تعامل با انسان ها سازگار کنند.

"مک الیگوت" گفت: ما از طریق این مطالعه توانستیم ببینیم که ارتباط بین حیوانات قابل یادگیری است و اینکه رفتار خیره شدن به انسان برای دسترسی به غذا به اهلی سازی ارتباطی ندارد. در حقیقت، کانگوروها الگوی رفتاری کاملاً مشابهی را نشان می دهند که قبلا در آزمایش مشابه در سگ ها، اسب ها و حتی بزها دیده ایم.

وی افزود: تحقیقات ما نشان می دهد که پتانسیل ارتباط حیوانات با انسان دست کم گرفته شده است و مطالعه ما نشان دهنده یک پیشرفت هیجان انگیز در این زمینه است. کانگوروها اولین کیسه دارانی هستند که به این روش مورد مطالعه قرار می گیرند و نتایج مثبت در این مطالعه منجر به تحقیقات شناختی بیشتری از گونه های دیگر خواهد شد.

همه می دانند که کانگوروها نه تنها در استرالیا، بلکه در سطح جهانی مورد توجه قرار دارند. اکنون دریافته ایم که اگر ما غذای آنها را در جعبه بگذاریم، آنها برای برقراری ارتباط با ما به چشمان ما خیره می شوند و در واقع با نگاه خود از ما می خواهند که در جعبه را باز کنیم. شاید این اتفاق، نظرها درباره کانگوروها را تغییر دهد.

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/14432