معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: شاخص تعالی و رشد هر جامعهای به میزان توجه آن جامعه به مسائل محیط زیستی ارتباط دارد و جوامعی که مسائل محیط زیستی را رعایت میکنند، متعالیتر هستند،
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: شاخص تعالی و رشد هر جامعهای به میزان توجه آن جامعه به مسائل محیط زیستی ارتباط دارد و جوامعی که مسائل محیط زیستی را رعایت میکنند، متعالیتر هستند،
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، هادی کیادلیری،در نخستین نشست هماندیشی روز ملی آموزش همگانی حفظ محیط زیست که با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف هفته جاری در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: محیط زیست یک مسئله همگانی است و ریشه تمام تغییرات در آموزش نهفته است.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست نمیتواند بهتنهایی مشکلات محیطزیستی کشور را حل کند، اظهارکرد: حل مشکلات محیط زیستی نیازمند عزم و حرکت همگانی است و اگر بهصورت مشترک و همگانی روی حل این مسائل کار نکنیم، امکان حل مشکلات وجود ندارد.
وی در ادامه گفت: برای برگزاری هرچه بهتر روز ملی آموزش همگانی حفظ محیط زیست از بسیاری از دستگاهها دعوت کردهایم که به مسئولیت خود در قبال آموزش محیط زیست عمل کنند و انتظار داریم که در این زمینه احساس مسئولیت کنند.
کیادلیری سازمان حفاظت محیط زیست را یک سازمان تسهیلگر دانست که وظیفه دارد در حوزه محیطزیست تسهیلگری کند و بقیه دستگاهها باید به وظایف خود در حوزه محیط زیست عمل کنند تا با همسویی در این زمینه به اهداف خود دست یابیم.
وی در ادامه گفت: بیشتر مردم از مشکلات محیط زیستی آگاهی دارند ولی درصد اقلیتی از جامعه حاضر نیستند رفتار محیط زیستی داشته باشند که قانون باید در این زمینه راهگشا باشد.
کیادلیری با تقدیر از همکاریهای پلیس راهور در رعایت قوانین محیط زیستی گفت: پلیس راهور جریمه ۱۰۰ هزار تومانی پرتاب زباله از خودرو را اعمال میکند ولی اگر احکام سبز اعمال شود و فردی که زباله را در محیط رها کرده مجبور به جمعآوری آن شود، درس بزرگی برای تغییر رفتار همگانی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه شاخص تعالی و رشد هر جامعهای به میزان توجه آن جامعه به مسائل محیط زیستی ارتباط دارد و جوامعی که مسائل محیط زیستی را رعایت میکنند، متعالیتر هستند، گفت: دستگاههای دولتی و خصوصی نیز همینگونه هستند و تا زمانی که دستگاهها و مردم، مسائل محیط زیستی را در اولویت خود قرار ندهند به توسعهیافتگی نخواهیم رسید.
کیادلیری در ادامه گفت: توقع ما از صدا و سیما و دستگاههای رسانهای و فرهنگی این است که برای موضوع محیط زیست بدون چشمداشت مادی و درآمدزایی فعالیت کنند چراکه با تغییر فرهنگی بخش کوچکی از جامعه روح جامعه تغییر میکند.
او تصریح کرد: همه مسئولان نیز در کنار مردم به آموزش نیاز دارند و هر کسی باید برای حفظ محیط زیست از خودش شروع کند.
در این نشست که با حضور نمایندگانی از دستگاههای دولتی و معاون و مدیران معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی و نیز روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، ضمن اعلام برنامهها و شعارهای پیشنهادی این روز، بر همفکری و تعامل برای برگزاری هرچه موثرتر برنامههای این مناسبت که برای اولین بار در تقویم رسمی کشور قرار گرفته است، تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، با پیگیری های سازمان حفاظت محیط زیست در سال گذشته، ۱۵ اسفند به عنوان «روز آموزش همگانی حفظ محیط زیست» به تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور رسید و در تقویم رسمی کشور ثبت شد.
انتهای پیام