رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اعمال قانون برای ۱۱۰ هزار خودروی سبک و ۱۹ هزار خودروی سنگین در مباحث مرتبط با آلودگی هوا در پایتخت خبر داد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اعمال قانون برای ۱۱۰ هزار خودروی سبک و ۱۹ هزار خودروی سنگین در مباحث مرتبط با آلودگی هوا در پایتخت خبر داد.
به گزارش خبرنگار سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، سردار محمدحسین حمیدی در دیدار با شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در محل سالن جلسات پلیس راهور تهران بزرگ بزرگرار شد، گفت: هدف از این جلسه بررسی ابعاد و راهکارهای مقابله با پدیده آلودگی هوا در شهر تهران و اتخاذ تدابیر و هماهنگی های لازم میان پلیس، مجلس شورای اسلامی و دیگر دستگاههاست.
حمیدی با ابراز نگرانی در خصوص آلودگی هوا از نمایندگان شهر تهران و فراکسیون محیط زیست خواست نسبت به اقدامات عملی در این خصوص و پیگیری های لازم در مورد سیستمی شدن تمامی کنترلها و انجام و پیاده سازی پیشنهادات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص کاهش آلودگی هوای شهر تهران اقدام کنند و گفت: حضور نمایندگان مردم تهران و فراکسیون محیط زیست در این جلسه نشان دهنده عزم جدی نمایندگان و پیگیری از سوی این عزیزان در بحث آلودگی هوا است و پلیس راهور تهران بزرگ از این موضوع استقبال میکند.
وی در ادامه با اعلام یکسری پیشنهادات در خصوص کاهش آلودگی هوا گفت: قانون هوای پاک به صراحت تاکید کرده که باید اقدامات جدی در بحث رفع آلودگی هوا انجام شود و پلیس راهور تهران بزرگ نیز چندین پیشنهاد در این مورد ارائه داده است. از جمله پیشنهادهای ما در این خصوص ساماندهی آلودگیهای ناوگان حمل و نقل عمومی و عدم تولید موتورسیکلتهای آلاینده و همچنین ساماندهی پایانههای مسافربری است.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ پروژه های نیمه کاره در معابر پر ترافیک و همچنین وجود پایانه های باربری و تردد خودروهای متعلق به آنها در معابر را نیز از دیگر عوامل برشمرد و بر ضرورت ساماندهی آنها تاکید کرد.
حمیدی با بیان اینکه در نیمه نخست سال جاری، ۱۱۰ هزار خودروی سبک و ۱۹ هزار خودروی سنگین در بحث آلودگی هوا اعمال قانون شدند، گفت: برای کنترل ها باید به سمت مکانیزه و سیستمی شدن برویم.
پیشنهاد پلیس برای ایجاد خدمات سیار معاینه فنی
رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه ۷۰ درصد از منابع آلاینده مربوط به آلایندههای متحرک است، گفت: در این بخش ناوگان حمل و نقل عمومی نقش اساسی دارد. در حوزههای معاینه فنی نیز میتوان از بحث سیار شدن این خدمات سخن گفت و با راه اندازی سیار معاینه فنی میتوان قسمت زیادی از این موضوع را در اختیار شهروندان قرار داد.
در ادامه این جلسه شماری از نمایندگان نیز به بیان موضوعات و دغدغههای مرتبط در این خصوص پرداختند.
انتهای پیام
گزارش: علیرضا غمخوار